top of page

Over Brisz

 

Afval scheiden met Brisz

Natuurlijk ben je bereid om afval te scheiden. Je weet immers dat er tegenwoordig goed gerecycled kan worden en we kennen allemaal de beelden van de plastic soep in de oceanen. Toch gaat er nog veel mis. En als je afval gaat scheiden, dan wil je natuurlijk wel dat je het goed doet én dat je weet waarvoor je het doet.

Brisz heeft stickers ontwikkeld voor de verschillende afvalstromen. Op deze stickers bevinden zich QR-codes. Als je deze scant, kom je bij alle belangrijke informatie over wat er bij die reststroom hoort, waar en hoe je het afval kunt inleveren en wat ermee gebeurt. Je weet precies waar je kapotte schoenen horen, waar je je frituurvet kunt inleveren en wat er gebeurt met je ingeleverde cartridges. Zo brengt Brisz afval scheiden samen.

Je kunt de stickers aanbrengen waar je maar wilt, zodat alle kennis over afval scheiden altijd binnen handbereik is. Dat maakt het makkelijker en leuker. Zo wordt afval scheiden net zo normaal als het aanschaffen van een nieuw product.

Dat is ons doel, doe je mee?

Missie

 

Wij geloven dat door het aanbieden van een totaalsysteem voor het scheiden van afval  de consument het daadwerkelijk gaat scheiden en inleveren zodat ons afval een grondstof wordt. Hiermee willen wij bouwen aan een duurzame samenleving.

Visie

 

Het scheiden en inleveren van afval wordt net zo normaal als het aanschaffen van een nieuw product.

bottom of page