top of page
brisz-min-1536x512.jpg
WebwinkelKeur-Partner-500x182-1-300x109.png

Afval scheiden doe je met Brisz afvalstickers

Natuurlijk ben je bereid om afval te scheiden. Je weet immers dat er tegenwoordig goed gerecycled kan worden en we kennen allemaal de beelden van de plastic soep in de oceanen. Toch gaat er nog veel mis. En als je afval gaat scheiden, dan wil je natuurlijk wel dat je het goed doet én dat je weet waarvoor je het doet.

Brisz heeft afvalstickers ontwikkeld voor de verschillende afvalstromen. Op deze afvalstickers bevinden zich QR-codes. Als je deze scant, kom je bij alle belangrijke informatie over wat er bij die reststroom hoort, waar en hoe je het afval kunt inleveren en wat ermee gebeurt. Je weet precies waar je kapotte schoenen horen, waar je je frituurvet kunt inleveren en wat er gebeurt met je ingeleverde cartridges. Zo brengt Brisz afval scheiden samen.

Je kunt de afvalstickers aanbrengen waar je maar wilt, zodat alle kennis over afval scheiden altijd binnen handbereik is. Dat maakt het makkelijker en leuker. Zo wordt afval scheiden net zo normaal als het aanschaffen van een nieuw product.

Dat is ons doel, doe je mee?

De meerwaarde

Alle informatie op één plek

Met Brisz komt alle belangrijke informatie van afvalstromen eenvoudig en snel samen

Kennis over afvalscheiden

Met Brisz neemt de kennis toe over afvalscheiding.

Proces achter ingeleverde afval

Met Brisz weet je wat er gebeurt met je ingeleverde afval.

Creëer orde in je eigen huis

Met Brisz maak je eenvoudig een centrale plek in huis voor overige afvalstromen.

Maak kennis met onze afvalstickers

Stickers voor afvalscheiding van Brisz kopen? Klik op een van de stickers hieronder en ga direct naar het online verkooppunt. Ze zijn beschikbaar in diverse afmetingen voor in huis en voor op de KLIKO.

Webshop

bottom of page