Contact

Afval scheiden met Brisz

Geen categorie

Afval scheiden met Brisz

Natuurlijk ben je bereid om afval te scheiden. Je weet immers dat er tegenwoordig goed gerecycled kan worden en we kennen allemaal de beelden van de plastic soep in de oceanen. Toch gaat er nog veel mis. En als je afval gaat scheiden, dan wil je natuurlijk wel dat je het goed doet én dat je weet waarvoor je het doet.

Brisz heeft stickers ontwikkeld voor de verschillende afvalstromen. Op deze stickers bevinden zich QR-codes. Als je deze scant, kom je bij alle belangrijke informatie over wat er bij die reststroom hoort, waar en hoe je het afval kunt inleveren en wat ermee gebeurt. Je weet precies waar je kapotte schoenen horen, waar je je frituurvet kunt inleveren en wat er gebeurt met je ingeleverde cartridges. Zo brengt Brisz afval scheiden samen.

Je kunt de stickers aanbrengen waar je maar wilt, zodat alle kennis over afval scheiden altijd binnen handbereik is. Dat maakt het makkelijker en leuker. Zo wordt afval scheiden net zo normaal als het aanschaffen van een nieuw product.

Dat is ons doel, doe je mee?

Goed scheiden en dan natuurlijk, het belangrijkste, ook inleveren van deze grondstoffen  is best een uitdaging. Want waar haal jij snel de informatie vandaan als je het nodig hebt? Waar laat je het tijdelijk en ‘opgeruimd’ in huis? Hoe weet iedereen van het huishouden waar deze spullen in huis neergelegd moeten worden?

Door een centrale plek in huis te creëren en gebruik te maken van Brisz stickers heb je de  belangrijkste informatie snel, eenvoudig en compleet voor handen, je zal zien dat je woning opgeruimder is en het scheiden leuker wordt. Want je weet dat je het goed doet en waarvoor! Brisz brengtscheidenzamen!