Contact

Brisz, brengt scheiden samen

Geen categorie

Opgeruimd staat netjes

Enige tijd geleden was ik bezig met het opruimen van ons huis. Ik kwam overal afgedankte, niet gebruikte spullen tegen, zoals oude mobieltjes, lege cartridges, oude schoenen etc.  Dit “afval” eigenlijk grondstoffen, wilde ik netjes inleveren.  Maar ja, hoe doe je dat? En waar kan ik het inleveren? En wat gebeurt er dan mee?

Goed scheiden en dan natuurlijk, het belangrijkste, ook inleveren van deze grondstoffen  is best een uitdaging. Want waar haal jij snel de informatie vandaan als je het nodig hebt? Waar laat je het tijdelijk en ‘opgeruimd’ in huis? Hoe weet iedereen van het huishouden waar deze spullen in huis neergelegd moeten worden?

Door een centrale plek in huis te creëren en gebruik te maken van Brisz stickers heb je de  belangrijkste informatie snel, eenvoudig en compleet voor handen, je zal zien dat je woning opgeruimder is en het scheiden leuker wordt. Want je weet dat je het goed doet en waarvoor! Brisz brengtscheidenzamen!